Фен пита Лолита: Где Гриша?

https://crimesbg.com/obshtestveni-temi/fen-pita-lolita-gde-grisha/45494 Crimesbg.com
Фен пита Лолита: Где Гриша?
 

 


 

 

 

 

 

Приятелката на Григор Димитров направи поредното си пряко включване в Instagram и разказа за хранителния си режим.

Един от първите въпроси от феновете обаче бе “Где Гриша?”. Лолита Османова обаче изобщо не му обърна внимание.

Българската звезда в тениса и рускинята от кавказки произход са в Сан Диего, където през тази седмица бившият №3 в света ще играе на турнир от календара на АТП. Димитров обаче нямаше голям късмет при жребия, защото му се падна Мартон Фучович. Унгарецът е един от най-неудобните съперници на Григор и го победи в Синсинати (мачът бе в Ню Йорк) и на US Open през миналата година. Победителят от поредния двубой ще срещне Феликс Оже-Алиасим (Кан).

Преди първия си мач Димитров направи тренировка с Кей Нишикори (Яп), а после с приятелката си бяха на концерт на открито.

И нещо от лайфа на Лолита. Дъщерята на енергиен олигарх има проблеми с коленете от времето, когато е тренирала тенис, и се занимава само с фитнес. Почти не яде месо и млечни продукти. Преди не е закусвала и основното ѝ хранене е било на вечеря. Сега най-много хапва сутрин, следва лек обяд, а вечерята е символична.
 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.