Цигуларят Светлин Русев с 10 биса по желание на публиката в Русе

https://crimesbg.com/regionalni/cigularyat-svetlin-rusev-s-10-bisa-po-zhelanie-na-publikata-v-ruse/45389 Crimesbg.com
Цигуларят Светлин Русев с 10 биса по желание на публиката в Русе
 

 


 

Цигуларят Светлин Русев и южнокорейската пианистка Йоръм Сон представят концерта Love Music довечера в Доходното здание в Русе. Събитието е част от международния фестивал „Мартенски музикални дни“, съобщиха от общинската управа в града.

Йоръм Сон, наричана от музикалната критика „месията на пианото“, дебютира в България именно на сцената на „Мартенски музикални дни“ през 2018 година.

 

 

 

„Русенската публика ще чуе двамата световноизвестни изпълнители в завладяваща с постромантичната си чувствителност съвместна програма“, обясниха организаторите на музикалния форум, предава БТА.

В края на концерта Светлин Русев ще изпълни и 10 биса по желание на русенската публика.

Програмата на „Мартенски музикални дни“ включва днес и „Непознатият Моцарт“. Музикалният проект на русенския хор „Проф. Васил Арнаудов“ с диригент Свилен Димитров ще бъде представен от 11.00 часа в зала „Европа“. Програмата включва малко познати и рядко изпълнявани хорови творби от Моцарт.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.