Явор Божанков: Да не оставяме община Стражица в ръцете на ГЕРБ и ДПС

https://crimesbg.com/regionalni/yavor-bozhankov-da-ne-ostavyame-obshtina-strazhica-v-racete-na-gerb-i-dps/46031 Crimesbg.com
Явор Божанков: Да не оставяме община Стражица в ръцете на ГЕРБ и ДПС
 

 


 

Извънредният вот в община Стражица вече „чука на вратата”. Четирима са кандидатите, които се впускат в битка за кметското кресло.

Според народния представител от последните три народни събрания – Явор Божанков, жителите на община Стражица са изправени пред важен избор, въпреки че вотът е предсрочен и срокът на мандата ще е по-кратък, бъдещето на общината ще се реши през октомври.

 

 

 

„ Миналото лято бяхме на площадите с искането за оставка на правителството и промяна на корупционния модел на управление. Този модел трябва да се изкорени на всички нива, не само на ниво Министерски съвет, за това е недопустимо днес отново да избираме тези, срещу които сме протестирали, дори и на местно ниво.”, категоричен бе Божанков.

Той подчерта, че подкрепя кандидата на „БСП За България“  Илиян Маринов и счита, че това е най-добрия избор за стражичани. Според Божанков опитът, който има Маринов в местната власт и неговите лични качества гарантират едно добро управление в полза на гражданите.

От своя страна Илиян Маринов заяви, че се впуска в кметската надпревара, поставяйки в своята платформа единствено изпълними цели, а не празни политически обещания.

„В работата си до сега съм се старал да бъда стабилен коректив в местната власт и да не остана чужд към нито един от проблемите на съгражданите си. Всички приоритети, които съм заложил в програмата си са тези, които жителите на общината ми поставиха на нашите срещи”, заяви Маринов.

Според кандидата на „БСП За България“ развитието на Стражица трябва да продължи, да се надгради постигнатото, да се развие неизползвания потенциал на региона и да се отдели особено внимание на населените места на територията на общината.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.