COVID праща още класове онлайн във ВеликотърновскоПрез последното денонощие в област Велико Търново са диагностицирани 56 (петдесет и шест) нови случаи на COVID-19.

Във връзка с регистрирани случаи на COVID-19 при: ученик от 4 клас в ОУ „П. Р. Славейков“, ученик от 11 клас в ПМГ „В. Друмев“ в гр. Велико Търново и ученик от 9 клас в ПГАТ „Ц. Церковски“ гр. Павликени, под карантина са поставени контактните лица и са разпоредени противоепидемични мерки – почистване и четирикратна дезинфекция на всички повърхности и помещения в училищата, преминаване от присъствено обучение към обучение в електронна среда на карантинираните ученици за срока на карантината и др.

Към 8 октомври 203 пациенти с коронавирусна инфекция се лекуват в болнични заведени, а 867 заразни са в домашна изолация.

Починалите от началото на пандемията вече са 931, след като през последното денонощие са съобщени още 7 смъртни случая .

По данни на Информационната система за борба срещу COVID-19 живота си са загубили 3 жени и 4 мъже от област Велико Търново./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени