Предадоха на съд 50-годишен, опипвал и целувал малолетно момиче в Казичене

https://crimesbg.com/kriminalno/predadoha-na-sad-50-godishen-opipval-i-celuval-maloletno-momiche-v-kazichene/45094 Crimesbg.com
Предадоха на съд 50-годишен, опипвал и целувал малолетно момиче в Казичене
 

 


 

Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу 50-годишен мъж за блудство с малолетно момиче, извършено в условията на продължаващо престъпление с три деяния, съобщиха от прокуратурата.

На неустановена дата през лятото на 2018 г., в с. Казичене, кв. „Видните“, И.В. извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление – опипвал и целувал малолетната П.А.

 

 

 

След това от неустановена дата на лятото на 2018 г. до 20.05.2021 г., в с. Казичене, И.В. вързал с въже ръцете на П.А., съблякъл я и я целувал.

На 20.05.2021 г. между 15,00 ч. и 16,00 ч. в парк в с. Казичене, И.В. целувал и опипвал 11-годишното момиче.

Уплашеното дете съобщило за действията на И.В. на родителите си, а те на свой ред на полицията. Срещу мъжа е образувано досъдебно производство, разпитани са свидетели. И.В. е осъждан.

Предстои делото срещу обвиняемият да продължи в съда.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.