17 години по-късно истината лъсна: Божана изневерила на Косьо Филипов, защото той не можел да я „обслужва“ в леглото!

Журналистът се направи на голямата жертва, но всъщност той е в основата на развода си!

https://crimesbg.com/lichnosti/17-godini-po-kasno-istinata-lasna-bozhana-izneverila-na-kosyo-filipov-zashtoto-toy-ne-mozhel-da-ya-obsluzhva-v-legloto/142540 Crimesbg.com
17 години по-късно истината лъсна: Божана изневерила на Косьо Филипов, защото той не можел да я „обслужва“ в леглото!

Журналистът се направи на голямата жертва, но всъщност той е в основата на развода си!

Цели 17 години изминаха от развода на Костадин Филипов и Божана, но чак сега стана ясна истинската причина за краха помежду им. Тя не се корени в шавливата същност на журналистката, а в хомосексуалната на водещия на „По света и у нас“.

Наскоро новинарят се омъжи и с това сложи точка на слуховете дали е гей или не. Той се появи в ефира на БНТ с халка, а е всеизвестно, че си има приятел от години.

Някога обаче Косьо не беше такъв. Преди 20 години той се опита да бъде нормален. Ожени се, роди му се дъщеричка и 3 години живееше в семейна идилия, която се оказа измама.

В навечерието на 2008 г. младото семейство направи купон у дома, но той приключи твърде рано за Косьо. По онова време той работеше в Нова телевизия и си легнал малко след полунощ, защото сутринта рано бил на работа. След няколко часа обаче се събудил от сексуалните стенания на жена му, която правела секс с един от гостите си в детската стая, на метри от креватчето на детето им, което за щастие тогава било при баба си и дядо си.

Изневярата, при това дошла по този унизителен начин, сложи край на брака на Косьо Филипов, като тогава всички заклеймиха Божана като уличница. Историята обаче има две страни, защото след сватбата и забременяването й Косьо почти не я докоснал за 3 години. Той не си вършел съпружеските задължения в спалнята, поради което тя потърсила наслада другаде.

Според слуховете Костадин е бил гей още преди да се ожени, но е решил да си направи параван с брак и дете, за да си създаде фалшив имидж на мъжкар и да си мърсува спокойно с мъже. Тайната му бе разкрита 17 години след развода му.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.