20 години по-късно: Азис не се разкайва, че сложи голия си г@з пред Левски и оскверни Църквата

Капка съвест няма у ромския славей

https://crimesbg.com/lichnosti/20-godini-po-kasno-azis-ne-se-razkayva-che-slozhi-goliya-si-g-at-z-pred-levski-i-oskverni-carkvata/140147 Crimesbg.com
20 години по-късно: Азис не се разкайва, че сложи голия си г@з пред Левски и оскверни Църквата

Капка съвест няма у ромския славей

Певецът Азис стана толкова популярен благодарение на един куп провокации, които бяха изпреварили времето си в България. Но затова и бяха приемани като провокации. Ако сега се появи такъв образ, той не би бил толкова успешен, дори и да пее по-добре.

Години наред ромският славей беше публичен травестит. Това обаче беше най-малкото. Той използваше секса с мъже да си прави реклама, което беше наистина скандално.

Преди 20 години дойде върхът в наглостта на Азиз. Той лепна билборд със своя снимка, на която е надупен и с разголени задни части, пред паметника на Васил Левски в София. Това беше негова реклама към хита „Как боли“.

Видеоклипът към същата тази песен беше скандален за времето си. На него Азис правеше секс с мъже в църква.

Фактът, че снимките не са били в истинска църква, а декор, даде шанс на Васко да се оправдае, че всъщност не е осквернил божи храм. Истината обаче е, че оскверни Църквата като институция и така потъпка християнството в България.

Преди 20 години все пак в България все още имаше останали ценности и билбордът му бе свален доста бързо. Ако днес беше сложил нещо подобно, не само нямаше да го свалят, но някои хора дори щяха да го защитават.

Оказва се, че две десетилетия по-късно Азис не съжалява за отвратителните си постъпки в името на славата. Той не се разкайва за тези грехове, което показва и колко му е християнството. Какво друго обаче може да се очаква от човек с едва начално образование. Навремето Васко напуснал училище след 4 клас, за да обикаля с баща си по турнета, а той е бил музикант.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.