Андреа Банда Банда е пълен провал! Срина БНТ, а мъжът й не ще и да чува да е с нея до живот

Животът на инфлуенсърката не е това, което е очаквала!

https://crimesbg.com/lichnosti/andrea-banda-banda-e-palen-proval-srina-bnt-a-mazhat-y-ne-shte-i-da-chuva-da-e-s-neya-do-zhivot/128552 Crimesbg.com
Андреа Банда Банда е пълен провал! Срина БНТ, а мъжът й не ще и да чува да е с нея до живот

Животът на инфлуенсърката не е това, което е очаквала!

Андреа Банда Банда е доказателството, че само с пари нищо няма да постигнеш на този свят. Тя е тотално неориентирана в живота и не знае как да пробива. Затова се налага постоянно „тати” да я лансира.

След като се провали в няколко предавания, брюнетката стана дори водеща на вечерното шоу на БНТ. Защо точно тя, не е ясно, при положение че няма грам опит като водеща, а и дори не е красавца като една друга връзкарка – Натали Трифонова.

Банда Бнада не става за тази работа и това се видя още при първото излъчено предаване. Ето защо от БНТ са сключили договор с нея само за 20 предавания, т.е. до месец юни. За следващия тв сезон ще се търси нов водещ.

Поредният професионален провал на Андреа се възриел много зле от нея. С дни не искала да излиза, смазана от критиките на зрителите и предстоящото уволнение.

Андреа Банда Банда няма и рамо, на което да поплаче. Мъжът, с когото живее, не показва особен интерес към нея и нейните чувства. Неслучайно двамата прехвърлиха 30-те години, но още нямаят деца. Той настръхвал при мисълта, че до живот може да бъде с тази властна жена.

Андреа стана известна в интернет пространството още като студентка преди десетилетие. След като завърши висшето си образование в Англия, понеже е много „оправна”, се върна в България „тати” да й намери работа.

Горкият човек какво ли не опита, но щерка му не става за телевизията. Най-шумният й провал беше в „На кафе” по Нова, където стана за смях на малки и големи.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.