Андреа е сломена! Турчинът Емре я заряза, защото е евтина и шавлива

Актьорът не иска да има нищо общо с толкова лека жена

https://crimesbg.com/lichnosti/andrea-e-slomena-turchinat-emre-ya-zaryaza-zashtoto-e-evtina-i-shavliva/141615 Crimesbg.com
Андреа е сломена! Турчинът Емре я заряза, защото е евтина и шавлива

Актьорът не иска да има нищо общо с толкова лека жена

Теодора Андреева – Андреа отново е сама. За пореден път не й провървя в любовта, след като Емре Озмер й би шута, при това заради доста унизителни за нея причини.

Драмата помежду им се е състояла в Турция, където певицата използвала, че има гадже, за да направи видеоклип към песента си „Нямам сърце“. Емре е трябвало да участва в клипа, но се е отказал със скандал, който белязал края на връзката му с Андреа. Той бил възмутен, че тя се появява почти гола. Долу е носила само бикини, а горе прозрачна блуза, под която се виждали ясно зърната на гърдите й.

„Това е недопустимо! Жената не трябва да изглежда лесна за всеки мъж. Няма как да бъда с жена, която се появява така публично. Или е много шавлива, или има някакви ментални проблеми.“, изригнал турчинът.

Турските мъже е всеизвестно, че много държат жената до тях да изглежда чиста и невинна. Разбира се, Емре е актьор и не може да разчита фолк певица да е невинна, но поне може да не демонстрира такава „свободия“.

Както е известно, една от причините за многобройните скандали между Андреа и Кубрат Пулев беше голямата му ревност, която проявяваше често заради начина на обличане на певицата. Кобрата така и не свикна, че годеницата му изглежда като евтина уличница.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.