Без капка морал! Бербатов използва децата си, за да сваля жени. „Оправил“ е три майки и продължава да разбива семейства

Митко изневерил три пъти за месец на Елена!

https://crimesbg.com/lichnosti/bez-kapka-moral-berbatov-izpolzva-decata-si-za-da-svalya-zheni-opravil-e-tri-mayki-i-prodalzhava-da-razbiva-semeystva/142776 Crimesbg.com
Без капка морал! Бербатов използва децата си, за да сваля жени. „Оправил“ е три майки и продължава да разбива семейства

Митко изневерил три пъти за месец на Елена!

Димитър Бербатов се оказа фалшив герой. Мнозина го идеализираха, защото се държал на положение и бил много по-културен от Христо Стоичков например, но пък явно и доста по-лукав.

Митко мина всички граници не само с това, че застраши собственото си семейство от разбиване, но и с това, че направи същото спрямо други. Той не просто изневери на Елена, но начинът, по който го стори, говори за липса на всякакъв морал и срам.

Както е известно, всички родители на деца от един клас членуват в общи Вайбър групи, където обсъждат помежду си нещата от училище. Бербатов сам пожелал да се включи и той в групите на класовете на двете си дъщери, въпреки че Елена вече била там и нямало нужда от него.

Митко обаче влязъл в групите със съвсем други цели. Той оглеждал профилните снимки на майките и като си харесал някоя, й пишел на отделен Вайбър чат. Започвал най-нагло да я сваля, като използвал за целта парите и популярността си. Казвал й, че ако бъде с него, ще я води по луксозни почивки и ще я разкарва с луксозни коли.

Разбира се, днешните жени не могат да устоят на славата и парите на Димитър Бербатов. Някои от тях му приставали само за да се похвалят, че са били с Бербатов.

До този момент бившият футболист е правил секс с три от майките в двете групи, но е излизал по кафета и се е натискал с доста повече. Той се отнасял към тях без никакво уважение. Плащал им питието или вечерята, а в замяна даже не си правел труда да ги сваля. Тъй като давал парите, смятал, че са му длъжни и директно им налитал да ги целува, като в три от случаите се е стигнало до хотелски стаи.

Бербатов всъщност не изневерява на Елена за първи път. Той си имал хотели с доверени хора, където водел любовниците си. Този път обаче направо е прекалил в блудствата си, защото е използвал факта, че е баща, което не е редно.

Всеизвестен факт е, че Митко е изключително стиснат. Макар да опитвал да вкара майките в леглото, винаги гледал да мине тънко в заведенията, където ги черпел. Често дори се опитвал да мине само с кафе и после директно към хотела.

Елена била наясно с хойканията на мъжа си, но заради луксозния живот не смеела да му се опълчи. Все пак няколко пъти му вдигнала скандали след негови изневери, но Бербатов е много хитър и няма да загуби почти нищо, ако тя го напусне, защото нямат сключен граждански брак. Толкова години Митко така и не й предложи, само и само да не изгуби пари при евентуална раздяла. Това говори колко му е била любовта от самото начало.

Интересното е, че бившият национал не изпитва капка угризение да разбива браковете на хората. Егоизмът му е толкова голям, че не може да мисли за другиго, освен за себе си.

В рамките на последните 30 дни Бербатов е изневерил цели три пъти на майката на децата си. Тоест три семейства са пред разпад в момента заради него.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.