Безскрупулен! Д-р Стефан Церовски заряза жена си като куче, а сега не иска бебето си от Райна Караянева... Пречи му да мърсува

Бившата на Башар Рахал е в шок

https://crimesbg.com/lichnosti/bezskrupulen-d-r-stefan-cerovski-zaryaza-zhena-si-kato-kuche-a-sega-ne-iska-bebeto-si-ot-rayna-karayaneva-prechi-mu-da-marsuva/138604 Crimesbg.com
Безскрупулен! Д-р Стефан Церовски заряза жена си като куче, а сега не иска бебето си от Райна Караянева... Пречи му да мърсува

Бившата на Башар Рахал е в шок

Райна Караянева очакваше, че ако роди бебе на д-р Стефан Церовски, ще го задържи до себе си и ще му стане официална половинка. Ортопедът обаче няма желание да е само с една и затвърждава славата си на женкар.

Бившата изгора на Башар Рахал разби семейството му преди година. Ортопедът напусна жена си и се залюби с актрисата. Последната бързо разбра, че живее с женкар и побърза да му роди дете, за да го задържи, но нещата в живота не стават така.

Момченцето на Райна е кръстено на баща си Стефан, но по всичко изглежда, че той не му се радва особено. Още не се е похвалил никъде, че е станал баща за втори път, дори в социалните мрежи няма снимки с бебето. Докато с дъщеря си от брака си има снимки.

Според слуховете д-р Церовски изобщо не се радвал, че има ново дете. То само щяло да му пречи да ходи по жени, а след развода именно това желаел най-много. Райна обаче го надхитрила и успяла да зачене от него.

Караянева е изцяло отхвърляна от новата си рода. Майката на ортопеда също игнорира бебето. Бившата кметица на Перник още не е виждала внучето си и не публикува никакви негови снимки, а с внучка си има.

Говори се, че Стефан е мърсувал с много жени по време на брака си. Една от тях е била Райна, която обаче, като пълна глупачка, се влюбила в него и затова се напънала да зачене от него. Не след дълго той почнал да й изневерява, докато е бременна.

Докторът не може да е с една жена. Той си е такъв, обича разнообразието. Тия жени, които искат връзка с него, са много странни“, коментират негови редовни пациенти.

Самата Райна има също още едно дете. То е момче на 10 г., което не останало никак доволно, че си има братче.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.