Блуднице, нямаш ли срам?! Мъжът на Преслава пълни дупките на Златка Райкова, и то без клизма! Правят стаите на уличен клозет, а Карен мълчи, докато „разцепват“ жена му

Съпругът на Русата Златка не смее да спре секса върху жена му, за да не изяде боя

https://crimesbg.com/lichnosti/bludnice-nyamash-li-sram-mazhat-na-preslava-palni-dupkite-na-zlatka-raykova-i-to-bez-klizma-pravyat-staite-na-ulichen-klozet-a-karen-malchi-dokato-razcepvat-zhena-mu/140019 Crimesbg.com
Блуднице, нямаш ли срам?! Мъжът на Преслава пълни дупките на Златка Райкова, и то без клизма! Правят стаите на уличен клозет, а Карен мълчи, докато „разцепват“ жена му

Съпругът на Русата Златка не смее да спре секса върху жена му, за да не изяде боя

Златка Райкова се скъса да хули Благой Георгиев какъв женкар е и как й е развалил живота, а тя е правила секс с двойно повече души от него, което никак не е лесно. По-голяма блудница от нея в България няма и това се доказва непрекъснато.

На Злати не й пука колко семейства ще разбие, колко деца ще остави без бащи у дома, стига да й го набиват всекидневно във всички дупки. Именно това прави от седмици Павел Лазаров, който има дете от фолк дивата Преслава и живее с нея на семейни начала.

Двамата мърсували по хотелите изключително гнусно. Павел й го слагал навсякъде, но тъй като сексът бил почти всеки ден, бившата плеймейтка невинаги имала време за клизми и понякога след тях хотелската стая приличала на уличен клозет, при това от най-долнопробните.

Съпругът на Райкова търпи унижение след унижение, откакто направи грубата грешка да се ожени за нея. Много бързо той узна, че тази жена не става за семейство. Нито е домакиня, нито моногамна, нито пък го обича, за уважение да не говорим.

Арменецът бил наясно с изневерите на жена му, но не смеел гък да каже, защото го било страх, че Павел ще го спука от бой. Мъжът на Преслава е известен побойник. Преди време той преби фенове на певицата само защото я гледали сексуално. Той има сериозни проблеми с нервите, но що за мъж ще стои и ще търпи да пълнят всички дупки на жена му?!

Наглостта на Златка е огромна. С поведението си тя доказва не само, че е долнопробна уличница, но и безскрупулна измамница, за която бракът не е свещен, както и семейството.

Райкова изобщо не се интересува, че давайки под наем тялото си на Павел, може да разбие отношенията му с Преслава и следователно малката Паола да остане без „тати“ вкъщи.

Колкото и да се опитва да си измие имиджа през последното десетилетие, Русата Златка си остава парцал, който служи само за облекчаване на сексуалните мъжки нужди. Преди 13 години тя отново се опита да разбие семейството на същия този Павел. Тогава той беше женен и в очакване на бебе, а тя се надупи в леглото му и пое „оръжието“, което по-късно оплоди Преслава.

Да се намърда в гащите на чужд мъж е запазена марка за Златка. Помним как преди 16 години се отдаде на Филип в „Островът на изкушенията“, а той беше там с приятелката си. Тогава му даде да й бръкне по всички дупки, което прави в момента и с Павел.

За всичките тези години Златка не се е променила нито грам в положителна посока. Дори може да е станала още по-голям парцал, защото бройката й мъже сериозно набъбна и неслучайно по София е известна като Злати – Общата.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.