Божа кравичка, ама фалшива! Ш@влива, нахална и безскрупулна – това е истинската Гала!

Водещата на „На кафе“ дълго време прикриваше истинската си същност и се правеше на добродушна

https://crimesbg.com/lichnosti/bozha-kravichka-ama-falshiva-sh-at-vliva-nahalna-i-bezskrupulna-tova-e-istinskata-gala/117135 Crimesbg.com
Божа кравичка, ама фалшива! Ш@влива, нахална и безскрупулна – това е истинската Гала!

Водещата на „На кафе“ дълго време прикриваше истинската си същност и се правеше на добродушна

На Гала не й пука за никого. Образът й на състрадателен и добър човек е напълно фалшив, което могат да потвърдят немалко от хората, които са се докосвали до нея по един или друг повод.

Преди няколко седмици водещата на „На кафе“ възмути зрителите си в деня за траур. След като загинаха няколко души по родното ни Черноморие заради наводненията от дъждове, Гала се появи в ефир с рокля с открито деколте и шокира всички.

Още тогава стана ясно, че 56-годишната блондинка е абсолютно безскрупулна и изобщо не я интересува, че са умрели хора. Тя винаги е следвала само собствения си интерес и не е зачитала чувствата на околните.

Все пак да не забравяме, че преди време отмъкна мъжа на жена с 3-месечно бебе от него. След това с цялата си наглост твърдеше, че нищо лошо не е направила.

Освен всичко друго Гала е и доста разкрепостена в секса. Именно на сексуална основа е толкова време със Стефан. Близки до двойката издават, че двамата се отдават на плътски наслади почти всеки ден дори сега, когато тя е вече на над 50 г.

Русокосата водеща стана популярна личност благодарение на нахалството си. Тя не е завършила нещо свързано с журналистика или телевизия, но въпреки това още от млада се буташе на екран. Започна като момиче на късмета в „Супершоу „Невада“ и благодарение на подмазване и нахалство стигна до водеща на предаване.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.