Брутална наглост! Християн Гущеров - Татковото краде имот на баба си и драпа за депутат

Освен карикатура по външен вид, Хриси се оказа такъв и като човек

https://crimesbg.com/lichnosti/brutalna-naglost-hristiyan-gushterov-tatkovoto-krade-imot-na-baba-si-i-drapa-za-deputat/133631 Crimesbg.com
Брутална наглост! Християн Гущеров - Татковото краде имот на баба си и драпа за депутат

Освен карикатура по външен вид, Хриси се оказа такъв и като човек

Гущеров-младши следва примера на баща си Добромир и е решил да прави кариера в политиката. За разлика от своя родител, Християн не е социалист, а е в листите на новосъздадената партия на Радостин Василев „Меч“.

Апетитът на закръгления баща на 4 деца обаче не е продиктуван от парите, защото баща му го спонсорира с много по-голяма сума на месец, отколкото е депутатската заплата. Истината е, че мъжът на Гонзовица бяга от правосъдието и се надява депутатският имунитет да го спаси от неприятна присъда.

Наред с всичките му негативни качества като мързел, чревоугодничество и т. н., Християн Гущеров се оказа и пълен измамник. Неотдавна фалшивият бизнесмен, който приближава 40-те, а още е на хранилка при баща си, се е опитал да открадне семеен имот, собственост на баба му, която още е жива и здрава. Християн фалшифицирал документ за прехвърляне на негово име, без баба му изобщо да знае. Нотариусът, който потърсил за съдействие, обаче не се съгласил на измамата и сигнализирал властите. Затова в момента Гущеров-младши е разследван от полицията, а скоро може да бъде и подсъдим.

Ако стане депутат, ще придобие имунитет и това ще го спаси от евентуална присъда, а може и от влизане в затвора.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.