БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС-ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ (ВИДЕО)

https://crimesbg.com/lichnosti/brutalna-razprava-na-oblastniya-shef-na-dps-varna-sali-tabakov-s-chlen-na-obshtinskiya-savet-na-dps-che-mu-kazva-istinata-v-ochite-dps-varna-se-trese-ot-avtoritaren-mutrenski-nachin-na-upravleni-5/119190 Crimesbg.com
БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС-ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ (ВИДЕО)

Това, което предрече АФЕРА още в края на месец февруари т.г., че ДПС – Варна лети надолу по наклонената права със страховита сила, благодарение на авторитарното и арогантно управление на Областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, вече не може да се скрие от никого и дава своите печални резултати.

На 15 октомври т.г., в разгара на предизборната кампания, на заседание на Общинския съвет на ДПС – Варна се стига до брутална разправа на председателя на ДПС – Варна Сали Табаков с член на Общинския съвет на ДПС – Варна и член на ръководството на общинската организация на ДПС в село Каменар Михаил  Михайлов Иванов.

Скандалът възниква след като на заседанието на общинския съвет на ДПС – Варна се обсъждат предизборната стратегия и тактика, както и финансирането на партията по изборите. Настроенията в ДПС – Варна от доста време насам са турболентни, тъй като във варненската организация е обществена тайна, че финансиране на изборите тече единствено към председателя на ДПС – Варна Сали Табаков и силно приближено негово лице, което е трето в листата за общински съветници, а ако някой посмеел да попита защо няма финансиране към общинските организации, Табаков прехвърлял топката към … централата на ДПС в София.

На въпросното заседание членът на ръководството на общинската организация в Каменар и член на общинския съвет на ДПС – Варна Михаил Михайлов Иванов в очите и в прав текст казва на Сали Табаков – че от тях се чакат резултатите по изборите, а досега нищо не е направено. „Нямаме клуб в Каменар, нямаме нищо!“, опълчва се Михаил Иванов, казвайки истината в очите на Сали Табаков.

В този момент, Табаков, несвикнал някой изобщо да му противоречи, изтърва нерви, хвърля химикалката срещу лицето на Михаил Иванов, наричайки го: „Боклук!“.

Охранителите на Сали Табаков завличат Михаил Иванов извън залата и излизайки извън залата, на видеото ясно се вижда как Сали Табаков блъска Михаил и го свира в ъгъла, като размахвайки му пръст започва арогантно и мутренски да се разправя с него.

Виж видеото тук:

В това ли се превърна ДПС – Варна?!

Ами в това!

АФЕРА от преди месеци предупреди, че ДПС – Варна се управлява мутренски, еднолично и арогантно, още когато благодарение на отвратителни интриги, спретнати от областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, бе неглижиран умишлено и „изваден от играта“ единственият човек, който до този момент държеше ДПС – Варна изправена, и който не търпеше подобни мутренски и авторитарни действия. И най-важното – успяваше да обедини към каузата на ДПС и непартийни варненци.

Авторитарното управление на ДПС – Варна кара самите членове на ДПС да стискат зъби и едва да изтърпяват едноличната власт на Сали Табаков. Който сам подрежда листата за общински съветници, еднолично, но когато трябва да оправдае авторитарните си действия прехвърля топката  към столицата с: „Шефа така реши!“.

Непрекъснато парадирайки с близост до Мустафа Карадайъ, както и до Доган, и в момента, преди изборите, Сали Табаков еднолично упражнява натиск към членовете на ДПС – за кандидатите в листата – „за този ще работите, за този – не!“

Очевадно положението в ДПС е нетърпимо и много напомня на периода, в който ДПС – Варна бе оглавявано от Янко Станев, който на финала бе изключен от ДПС.

Мутренския и авторитарен стил на управление на председателя на ДПС – Варна Сали Табаков е провокирало и посещение на представител от Централата на ДПС, който е пристигнал на място да се запознае със ситуацията.

Усещайки, че стола му се клати, Сали Табаков вместо да се смири, авторитарно е заплашвал определени лица с това, че може да ги изгони от работа, като в заплахите е употребено и името на „Шефа“ от столицата.

Не стига че „наказателно“ еднолично Сали Табаков е сложил общинския председател на ДПС – Варна на … пето място в листата за общински съветници, като се е оправдавал пак с „Шефа така каза!“, но и е оказвал натиск, звънейки на шефове на институции в столицата, да бъде отстранена съпругата му от работа.

Кой точно визира Сали Табаков като „Шефа“ от столицата, можем да се досетим, но както преди дни написа АФЕРА Мустафа Карадайъ няма още дълго да е председател на ДПС, а наблюдавайки как действа Делян Пеевски с размаха да управлява, надали Пеевски ще търпи така безобразно авторитарно и мутренски да се ръководи ДПС – Варна.

На 27.02.2023 АФЕРА публикува:

ВАРНЕНСКИЯТ „КОПРИНКОВ“. ЦЕЛУНЕТЕ МИ ПРЪСТЕНА ЛИ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТЧИТАНЕ? ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ!

Ако още тогава се бяха вслушали в предупреждението на АФЕРА, а що е рекла АФЕРА, все е вярно, че ДПС – Варна върви по пагубен път, нямаше да се стигне дотук.

Защото ДПС не е партия на която отива председател на организацията на град като Варна да нарича съпартиец „Боклук!“, да го блъска и да му размахва пръст, като че е бос на наказателна бригада.

Източник: afera.bg

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.