Брутално! Бербатов смазва като гнида Гонзо. Пуска го на затворниците да се гаврят с него

Прокуратурата погва един от най-глупавите футболисти, съществували някога

https://crimesbg.com/lichnosti/brutalno-berbatov-smazva-kato-gnida-gonzo-puska-go-na-zatvornicite-da-se-gavryat-s-nego/128536 Crimesbg.com
Брутално! Бербатов смазва като гнида Гонзо. Пуска го на затворниците да се гаврят с него

Прокуратурата погва един от най-глупавите футболисти, съществували някога

В България престъпници на свобода колкото щеш, но Георги Иванов – Гонзо може да се озове зад решетките. Причина за това е престъплението, което бившият футболист е извършил, за да продължи да се занимава с футбол след края на активната си спортна кариера.

За никого не е тайна, че Гонзо си купи образованието. Когато беше футболист, той призна публично в „Шоуто на Слави”, че има само основно образование. Това се случи през 2002 г.

След това обаче изведнъж Иванов изкара диплома за средно образование, завършено в 22-ро езиково училище в София. Това е тотална фалшификация, тъй като дипломата е уж от 1994 г., а в началото на 21 век Гонзо призна, че има само 8 клас. Освен това уж е завършил средното си ообразование в София, а по онова време Гонзо живееше още в родния Пловдив, ритайки за местния „Локомотив”. Каква работа е имал в столицата?!

След тази лъжа Гонзо стана още по-нагъл и си купи диплома и за висше образование, като се направи, че е учил в НСА. Стори го с цел да може да заема по-висши длъжности в БФС.

В момента Гонзо е кандидат за президентг на БФС, а без фалшивите дипломи няма да бъде одобрен по документи. От тази ситуация смята да се възползва конкурентът му Димитър Бербатов.

Митко възнамерявал да сезира прокуратурата за образованието на Георги Иванов. Най-тежкото наказание за купено образование е лишаване от свобода от 2 до 5 години.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.