Чех спасява Теди Кацарова от „стара мома“! Певицата ражда на 45 г.

Наследницата на Силвия Кацарова с втори опит за семейство

https://crimesbg.com/lichnosti/cheh-spasyava-tedi-kacarova-ot-stara-moma-pevicata-razhda-na-45-g/110280 Crimesbg.com
Чех спасява Теди Кацарова от „стара мома“! Певицата ражда на 45 г.

Наследницата на Силвия Кацарова с втори опит за семейство

Почти 15 години трябваха на Теди Кацарова да помисли пак за семеен живот. След разочарованието от финландеца Макс тя се прибра в България и се отдаде на музиката. Сега отново е ред на любовта в живота й.

Теди е влюбена отново в чужденец. Очевидно българските мъже не представляват интерес за нея. Този път сърцето й е грабнал чехът Ян.

Бившият национал по хандбал на Чехия и родната ни певица вече живеят заедно. Ян току-що се е преместил от Прага при нея. Наложило се е той да направи голямата жертва с преместването, защото тя била категорична, че след драмата с Макс не напуска България заради мъж.

Теди и Ян се запознали през лятото на 2021 г. във Варна. Певицата имала участие там, а чехът бил на почивка. Щом я зърнал в заведението, веднага се влюбил.

Година и половина влюбените поддържали връзка от разстояние, докато в един момент Ян не издържал и дошъл да при любимата си.

На чеха са възложени всички надежди на Силвия Кацарова дъщеря й да не остане стара мома. През март тя удари 45 г. и няма никакво време за губене, ако иска да не си умре сама.

Ян вече е предложил брак на певицата и двамата са официално сгодени. Очаква се сватбата да бъде още това лято.

По всяка вероятност двойката няма да чака с наследника, а ще започне опити всеки момент. Нищо чудно догодина по това време Теди Кацарова да е сбъднала най-голямата си мечта и най-после да е станала майка.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.