Даниела Везиева от Пловдив: Искаме Европа на мира, на ценностите и на гражданите!

Водачът на листа с №16 за евровота призова за активно гласуване на 9 юни

https://crimesbg.com/lichnosti/daniela-vezieva-ot-plovdiv-iskame-evropa-na-mira-na-cennostite-i-na-grazhdanite/134759 Crimesbg.com
Даниела Везиева от Пловдив: Искаме Европа на мира, на ценностите и на гражданите!

Водачът на листа с №16 за евровота призова за активно гласуване на 9 юни

Европа на мира! Европа на икономическия растеж! Европа на нациите! Тези послания на ПП „Български възход“ открои водачът на листата за Европейски избори Даниела Везиева на среща с избиратели в Пловдив. „Много е важно да се чуват интересите на всяка една от държавите членки“, акцентира тя и допълни, че оцеляването ни в променящия се свят минава през отстояване на националните ценности и традиции. „България е една от най-старите държави в Европа и ние сме дали много първи неща. Затова трябва да носим това национално достойнство и гордост, че стара, културна Европа е България“, подчерта бившият служебен министър на регионалното развитие и икономически експерт. Пловдив е най-старият жив град на нашия континент и един пример за уникалните места на държавата ни. По думите й обаче не умеем да ги представяме така, че да носят принадена стойност.

 

„На мен лично ми липсва тази Европа, към която се стремихме – Европа на ценностите“, сподели Даниела Везиева и не скри разочарованието си от настъпилата промяна. „В последните години се говори за война, за провоенни бюджети. Не чуваме да се говори за икономически растеж“, обясни водачът на листа с №16. Ако това не се промени, нейните прогнози за бъдещето не са оптимистични. Затова подчерта, че задачите и приоритетите на ПП „Български възход“ са насочени именно към мира и икономическия растеж с отчитането на националните интереси. „Искаме Европа на ценностите, Европа на традициите, Европа на гражданите“, обобщи Везиева и призова пловдивчани да гласуват активно за успеха на България в Европа.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.