Диона, която умира от срам, че е ромка, рискува здравето на децата за някакви си 5 бона! И майка си ще продаде това простовато същество

Фалшивата певица всеки ден става за смях, като си мисли, че е някаква звезда!

https://crimesbg.com/lichnosti/diona-koyato-umira-ot-sram-che-e-romka-riskuva-zdraveto-na-decata-za-nyakakvi-si-5-bona-i-mayka-si-shte-prodade-tova-prostovato-sashtestvo/141621 Crimesbg.com
Диона, която умира от срам, че е ромка, рискува здравето на децата за някакви си 5 бона! И майка си ще продаде това простовато същество

Фалшивата певица всеки ден става за смях, като си мисли, че е някаква звезда!

Диона е истинското дъно в обществото и това е повече от ясно. Тя би продала й майка си, защото няма никакви скрупули, а всичко за нея е пари.

Както е известно, 29-годишната ромка скандализира обществото с реклама на прахообразна енергийна напитка, наподобяваща кокаин. По този начин тя рекламира нещо, което застрашава здравето на хората и главно на децата, тъй като те са основните й последователи в интернет.

Оказва се, че Диона е станала за резил за смешни пари, което още повече я свлича на дъното. Тя е взела едва 5 бона, колкото взима от свое участие. За 5 бона цяла България я намрази, срамота! Не че ако бяха повече парите, нямаше да е срамно, разбира се.

На всичкото отгоре това простовато същество, което се самоопределя като певица, макар да е много далеч от пеенето, не изпитва никаква вина и продължава да се оправдава. Това доказва, че не е просто глуповата, а и няма никакво чувство за вина по принцип, което е болестно състояние.

Припомняме, че след предишната си издънка, когато шофира с кокаин и алкохол в кръвта, Диона отново не изпитваше вина и твърдеше, че нищо лошо не е направила, а резултатите от кръвните проби са фалшиви.

Изключително безочлива ромка се оказа, но така става, когато обществото ни допуска хора без никакви умения и таланти да стават популярни.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.