Дрипава и унизена! Миро отне на Мария най-ценното, тя се разхожда като клошар по улиците

Дзвера с нов „шамар” през лицето на фолк дивата

https://crimesbg.com/lichnosti/dripava-i-unizena-miro-otne-na-mariya-nay-cennoto-tya-se-razhozhda-kato-kloshar-po-ulicite/132035 Crimesbg.com
Дрипава и унизена! Миро отне на Мария най-ценното, тя се разхожда като клошар по улиците

Дзвера с нов „шамар” през лицето на фолк дивата

Мария се прави на щастлива в „Като две капки вода”, но истината е, че с този съпруг, който тя има, никоя жена не може да бъде щастлива. Мирослав Соколов е завършен побойник и умее да унижава жените, особено ако са глуповати и меркантилни като изпълнителката на „Спомен”.

Не е тайна, че в пследните месеци Миро Дзвера ревнува до полуда жена си заради контакта й с други мъже в „Капките”, затова идва постоянно с нея на тренировките и лайфовете. Особено бесен е от флиртуването на водещия Димитър Рачков с нея.

Ето защо взаимоотношенията помежду им не са цветущи за пореден път. Лихварят често правел скандали от ревност, а Мара Отварачката не му оставала длъжна, макар и да отнасяла по някой друг шамар или юмрук, понякога дори ритник.

По време на един от скандалите им Дзвера толкова побеснял, че решил да спре кранчето на жена си. Той й отнел най-ценното й през последната година – червеното „Ламборгини”, с което певицата биеше на очи по софийските пътища и което й бе подарено именно от мъжа й преди година, за да свали обвиненията срещу него в полицията, след като той я беше спукал от бой.

Мария е била забелязана да управлява друг автомобил, а не познатото „Ламборгини”. Освен това очевидци твърдят, че щом слязла от колата, заприличала на клошар. Чалгарката била облечена в раздърпани дънки, невзрачна блуза, върху която била наметнала доста овехтяло дънково яке, а обувките й били като чехли за вкъщи.

Соред слуховете Миро намалил значително издръжката на съпругата си и затова тя се принуждава да ходи по улиците с тези нелепи дрехи.

 Униженията в този брак за нея са наистина прекалено много. Струва ли си за едните пари да търпиш всичко това, се пита в загадката.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.