Ексклузивно в crimesbg.com! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Червенокосата фурия контролира паричните потоци на “Клас Олио”, преди това е вършала в бизнесцентъра на ОББ

https://crimesbg.com/lichnosti/ekskluzivno-v-crimesbgcom-asen-blatechki-zabi-maznata-finansistka-eleonora-yanakieva/120595 Crimesbg.com
Ексклузивно в crimesbg.com! Асен Блатечки заби “мазната” финансистка Елеонора Янакиева

Червенокосата фурия контролира паричните потоци на “Клас Олио”, преди това е вършала в бизнесцентъра на ОББ

Залязващият халтураджия Асен Блатечки най-сетне си намери жена да го храни. Новата му забивка е червенокосата банкерка Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед - “Клас Олио”. Преди това фурията е въртяла бизнесцентъра на ОББ, където отново е работила на висока и отлично платена позиция.

Според бившите си колежки, г-ца Янакиева била типична представителка на градските попрезрели моми - сексуално разкрепостена и любителка на секса без задръжки с доскорошните си колеги от ОББ. Източник от финансовите среди уточни, че сред банковите служители имало негласно правило да се менкат в кревата на колегиален признак, извъртайки многочислени караминьоли в обедната почивка и непосредствено след пускане на кепенците.

Мръснишката тенденция не подминала и ОББ, където Елеонора е работила цели 17 години, редят завистници. В социалните мрежи откриваме снимка на Янакиева в страстна прегръдка с неизвестен мачо, с когото най-вероятно са смесвали работата с кефа.

Друг е въпросът дали повод за напускането й от банката не е ревност от страна на по-високопоставени колежки, чиито млади лъвчета са минали през кревата на червенокоската.

 

Асен Блатечки от своя страна хич не се трогвал от бурното минало на новата си изгора. За него било важно да има жена, която сама си изкарва хляба и не тежи на изтънелия му джоб. Макар в мокрите му сънища да било пълно с манекенки и певици, актьорът си давал сметка, че не може да покрива масрафите на подобни тунинговани кокони със смешните си хонорарчета. Надут като пуяк, той държал жените да му се лепят заради хубостта и мъжеството, а не заради пари и армагани. Друг е въпросът, че преливащото му шкембе и пиянски торбички под очите нямат много общо с младежкия сексапил, но за него това явно са подробности.

Пред колеги от арт гилдията екранният любимец се хвалел, че банкерката Елеонора му е таман - хем запазена на вид, хем независима жена, която ще носи парите вкъщи, докато той лежи на дивана, надига бирите и дими като комин на ТЕЦ. За това щял да прави всичко възможно да й завърти главата, че да има кой да го гледа на стари години, когато ролите и рекламните ангажименти секнат, а единственото, което расте ще е биреният му шкембак, клюкарят го халтураджии на по чашка.

 

Очаквайте още разтърсващи разкрития за миналото на мазната финансова акула Елеонора Янакиева.

Източник: crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.