Ексклузивно в crimesbg.com: Ето я „изплашената“ приятелка на прокурорския син Васил Михайлов (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

https://crimesbg.com/lichnosti/ekskluzivno-v-crimesbgcom-eto-ya-izplashenata-priyatelka-na-prokurorskiya-sin-vasil-mihaylov-goreshti-snimki/116508 Crimesbg.com
Ексклузивно в crimesbg.com: Ето я „изплашената“ приятелка на прокурорския син Васил Михайлов (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Софийската районна прокуратура по-рано днес обвини прокурорския син Васил Михайлов в закана с убийство на жена от град Перник. Запознати потвърдиха, че става дума за неговата приятелка, чието име първи публикуваме – Боряна Рангелова.

Според държавното обвинение Боряна била много изплашена, защото гаджето й се заканил: „Ще те убия!“

Човек от Перник предостави шокиращи кадри на палавницата, които показват колко точно е „изплашена“. На кадрите виждате Боряна да се забавлява между чаршафите с анонимен ловър бой, който освен, че я снима, я „захранва“ с телесните си течности.

Ако Боряна като видна перничанка е била толкова изплашена, че да се отдаде на тия перверзии, какво ли би правила, ако е се чувства спокойна, пита иронично източникът.

Спорен наличната информация развратната Боряна е учила в ПМГ „Христо Смирненски“, а после записала Медицинския университет в София. Тук е моментът да отбележим и това че тя е емоционално нестабилна и като такава се води на отчет към психиатричното отделение на пернишката болница.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.