Емануела за Елвиса: Безработен и бездетен шизофреник! Въпреки че ме облада, той е никой!

Певицата си спомня само с лошо за бившия си

https://crimesbg.com/lichnosti/emanuela-za-elvisa-bezraboten-i-bezdeten-shizofrenik-vapreki-che-me-oblada-toy-e-nikoy/121417 Crimesbg.com
Емануела за Елвиса: Безработен и бездетен шизофреник! Въпреки че ме облада, той е никой!

Певицата си спомня само с лошо за бившия си

Емануела се оказа доста злобна. Макар Мартин Николов – Елвиса да не споменава почти нищо за нея в „Игри на волята, певицата не спира да лее жлъч по него, показвайки, че не го е превъзмогнала.

Фолк дивата се изрази изключително грубо за бившия си в социалните мрежи. Тя написа, че е алкохолик, който страда от раздвоение на личността.

„Ама какъв милионер е Елвиса, моля ви се?! От телевизията разбрах, че бил богаташ, който има няколко ресторанти. Първо, тези ресторанти се ръководят от хора с повече дял. Той нищо не прави и нищо не разбира от бизнес, даже персонала не познава, по цял ден само се напива“, изригна Емануела.

Тя го изкарва пълен лентяй, който от нищо не разбира и дори родителите му още му помагат с парите. Описва го като дете в мъжко тяло.

„Това е човек на 40 г., а се държи като 18-годишен ученик. Няма работа, няма деца, той е никой! Майка му и баща му му хвърлят по някой лев, за да може да си плати сметките“, разкрива още певицата.

Според нея Мартин е болен и трябва да се лекува. Неговата мания да е известен, го е накарала да си изгради образ за себе си, който не отговаря на истината.

„Този човек е шизофреник. Той ипотекира жилището си, за да участва в тези ресторанти, където даже не е най-главният акционер. Определено не е добре с главата, но късно го разбрах“, споделя Емануела.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.