Ергенът Виктор: Срам ме е, че избрах Виктория! Когато Александра си тръгна, изгубих интерес (продаде се за 1800 лв.)

Бившият фитнес инструктор е бил на косъм да стори това, което стори неговият бъдещ колега

https://crimesbg.com/lichnosti/ergenat-viktor-sram-me-e-che-izbrah-viktoriya-kogato-aleksandra-si-tragna-izgubih-interes-prodade-se-za-1800-lv/137427 Crimesbg.com
Ергенът Виктор: Срам ме е, че избрах Виктория! Когато Александра си тръгна, изгубих интерес (продаде се за 1800 лв.)

Бившият фитнес инструктор е бил на косъм да стори това, което стори неговият бъдещ колега

Виктор Стоянов и Виктория Капитонова така и не опитаха да бъдат двойка след „Ергенът“, което ясно говори, че финалът на предаването е бил нагласен. Спортистът мълча повече от 2 години, но вече не издържа и разкри цялата истина за избора си.

Виктор е щял да избере Александра Гърдева, което си личеше по всичките му действия. Все пак само на нея даде три рози при една от церемониите.

Алекс обаче напусна доброволно шоуто, като се разсърди, че Ергенът не я защити, след като Виктория я заля с питие. Виктор обаче не носи вина, защото победата на рускинята е била купена, най-вероятно от някой от многобройните й възрастни любовници.

На финала той трябваше да избира между Капитонова и туркинята Дениз, която изобщо не го привличаше като жена, защото нито веднъж не я целуна. Изборът му беше Виктория, тъй като така са му заповядали. Истинското му желание е било да си тръгне сам, както стори Алек Младенов в сезон 3.

„Когато Александра напусна, изгубих всякакъв интерес. Бях готов да напусна и аз. Казах им, че си тръгвам, но тогава ми заповядаха в слушалката да остана. Срам ме е, че ги послушах.“, разкрива Виктор.

За разлика от Алек, той е бил длъжен да ги послуша, защото от продукцията са му изплащали 1800 лв. на месец, колкото е била заплатата му във фитнес залата. За да не остане без нея, Стоянов се прежалил и се насилил да избере Виктория, но наизустените му думи на финала не заблудиха дори самата нея.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.