Евтина като пеенето си! Мария извъртя един секс на Миро, за да си върне колата

Фалшива певица и фалшива жена – това е миньончето на родната чалга

https://crimesbg.com/lichnosti/evtina-kato-peeneto-si-mariya-izvartya-edin-seks-na-miro-za-da-si-varne-kolata/132692 Crimesbg.com
Евтина като пеенето си! Мария извъртя един секс на Миро, за да си върне колата

Фалшива певица и фалшива жена – това е миньончето на родната чалга

Мара Отварачката е от жените, свикнали да получават онова, което искат, чрез широко разтворените си крака. Псевдопевицата именно по този начин постига желаното в брака си с Мирослав Соколов.

Материалното винаги е на преден план в мислите на Мария. Тя живее само заради лукса, което я прави бездуховен човек, разбира се.
В момента най-важното за чалгаджийката е автомобилът й „Ламборгини“, който управлява от една година насам. Той й бе подарен от съпруга й миналата пролет, за да оттегли жалбата срещу него в полицията, след като я спука от бой.

За тази една година Миро ту отнема колата на жена си, ту я връща. Преди няколко седмици тя бе забелязана с „Мерцедес“, понеже Дзвера я изревнувал от мъжете в „Като две капки вода“, вдигнал й скандал и в знак на наказание й взел „Ламборгини“-то.

Преди дни обаче Мара отново бе забелязана да управлява лъскавото си червено возило, което е с най-странния регистрационен номер, състоящ се само от 3 пъти „М“ и 3 пъти числото 2. За тази табела Миро извадил 15 бона, което показва какво парвеню е/

Дзвера върнал автомобила на жена си заради невероятен секс, който тя му извъртяла. Накарала го да се почувства на седмото небе, като в репертоара й влезли всички видове секс.

Накрая презадоволеният сексуално Миро склонил и й дал отново ключовете на „Ламборни“-то/

Така за пореден път Мария доказа, че е твърде евтина, каквото е й пеенето й. В „Капките“ всички разбраха колко некадърна е като певица.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.