Гала с дом – менте от соца! Купища дърва, които нямат стопляне!

Водещата на „На кафе“ си купи нова къща, която обаче не показва никакъв уют

https://crimesbg.com/lichnosti/gala-s-dom-mente-ot-soca-kupishta-darva-koito-nyamat-stoplyane/109731 Crimesbg.com
Гала с дом – менте от соца! Купища дърва, които нямат стопляне!

Водещата на „На кафе“ си купи нова къща, която обаче не показва никакъв уют

Гала се радва на нов дом. Тя ще живее вече на брега на Искър, където плати да й построят къща. Там смята да остарее със Стефан Николов.

Сделката, която тв водещата е направила, на пръв поглед е добра. Тя е платила само половината от стойността на имота, а другата половина са поели две фирми, които тя рекламира по Нова телевизия, Фейсбук и Инстаграм.

Самата къща обаче издава липса на всякакъв вкус у Гала. Тя я е направила точно както я е искала, но в социалните мрежи се коментира, че няма никакъв уют в този дом.

Къщата е на един етаж, като таваните на стаите са на много високо, както беше модата на соц. къщите отпреди 50 години. Друго, което наподобява времето на соца, е дървеният под и като цяло доста сериозното участие на дървен материал в основите на къщата.

Гала не е помислила от практична гледна точка, защото е сложила огромни прозорци – стени, които ще затруднят и забавят стоплянето на цялата къща. За отоплението тя ще разчита предимно на камина.

Очевидно, колкото и да бяга от това, Гала си е момиче от соца. Тя е била на 22 г., когато пада този строй, което значи, че е израснала с ценностите и вкусовете от времето на Тодор Живков.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.