Гащите на Добромир Гущеров треперят от страх по Светлана! Той и жена му избягаха в чужбина, за да се спасят от смъртта

Светла и Кунка са готови на всичко, за да изпълнят зловещия си план!

https://crimesbg.com/lichnosti/gashtite-na-dobromir-gushterov-treperyat-ot-strah-po-svetlana-toy-i-zhena-mu-izbyagaha-v-chuzhbina-za-da-se-spasyat-ot-smartta/141938 Crimesbg.com
Гащите на Добромир Гущеров треперят от страх по Светлана! Той и жена му избягаха в чужбина, за да се спасят от смъртта

Светла и Кунка са готови на всичко, за да изпълнят зловещия си план!

Добромир Гущеров, който е милиардер, буквално е скован от страх в момента за живота си. Бившият „червен” депутат трепери да не бъде убит от снаха си.

Маститият бизнесмен бил наясно, че жената на сина му Светлана му е направила черна магия с помощта на майка си Кунка. Двете зловещи жени желаят смъртта на Добромир и жена му Диана, за да заграбят цялото му имущество и с това да се разплатят на лихварите, към които Християн Гущеров е натрупал задължеми от комар.

Добчо и Диана в момента се намират в Норвегия, надявайки се, че магията на Светла няма да ги застигне там. Това обаче няма как да се случи, тъй като магиите не се влияят от географските ширини.

Бившата плеймейтка е на нож със свекъра си откакто той реши да спре кранчето на младото семейство, което е пред фалит заради хазартната зависимост на сина му. Светла не одобрява всичко това, защото в крайна сметка заради парите е влязля в тази фамилия.

Майка й Кунка отдавна се занимавала с магии и дори така се издържала. Искала безбожни цени за правене на заклинание, а двойно за разваляне. Дъщеря й покрай нея изучила занаята и в момента кара свекърът си да трепери от страх.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.