Геро се срина! 20 години труд отидоха на вятъра заради „Скрита самоличност“

Комикът е лицето на новия телевизионен провал

https://crimesbg.com/lichnosti/gero-se-srina-20-godini-trud-otidoha-na-vyatara-zaradi-skrita-samolichnost/135927 Crimesbg.com
Геро се срина! 20 години труд отидоха на вятъра заради „Скрита самоличност“

Комикът е лицето на новия телевизионен провал

Герасим Георгиев – Геро се считаше за едно от откритията на Маги Халваджиян, но само за броени дни се срина до дъното. Благодарение на новото предаване на Нова телевизия „Скрита самоличност“ актьорът отнася големи критики даже за собствените си умения на сцената.

След големия рейтинг при първия епизод, дошъл от любопитството на хората да видят нещо ново, Геро и компания бързо бяха приземени. Оказа се, че става въпрос за предаване, в което успехът зависи най-вече от налучкване, а това отблъсква.

„Много тъпо предаване“, „пълен боклук“ и подобни са отзивите за
Скрита самоличност“ към днешна дата. Още отсега се знае, че втори сезон няма да има.

Водещият Геро го отнася особено силно заради провала на предаването. Той се държи по-различно, отколкото в „Като две капки вода“. Няма и помен от хумора му, който го направи известен, поведението му е по-сериозно и сдържано, което не се харесва на масовия зрител.

Геро се подвизава на телевизионния екран от близо 20 години. Той започна като водещ на „Горчиво“ по Би Ти Ви. Предаването за сватбени двойки, продуцирано от Къци Вапцаров, го изстреля в полезрението на Маги Халваджиян, който го сложи като водещ на „Господари на ефира“, „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“ по Нова телевизия.

„Скрита самоличност“ обаче е толкова елементарно предаване, че е напът да заличи целия професионален успех на Геро досега.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.