Гореща интрига! Синът на Илиян Михов-Баровеца платил гаджето му-гимнастичката Мая Пауновска да спечели „Островът на стоте гривни“

Стани Михов-Сенто ползвал връзките и парите на тати за да набута изгората си в риалитито

https://crimesbg.com/lichnosti/goreshta-intriga-sinat-na-iliyan-mihov-baroveca-platil-gadzheto-mu-gimnastichkata-maya-paunovska-da-specheli-ostrovat-na-stote-grivni/142777 Crimesbg.com
Гореща интрига! Синът на Илиян Михов-Баровеца платил гаджето му-гимнастичката Мая Пауновска да спечели „Островът на стоте гривни“

Стани Михов-Сенто ползвал връзките и парите на тати за да набута изгората си в риалитито

Новото връзка между сина на Илиян Михов Баровеца - Стани Михов Сенто и бившата гимнастичка Мая Пауновска й донесе слава, а по всяка вероятност - титлата на победител в новото риалити “Островът на стоте гривни”, издадоха наши верни читателки от новосформирана група на майки онлайн. 

 

Те изпратиха писмо до редакцията, в което потвърждават ексклузивната новина, че синът на Баровеца люби гимнастичката. Нещо повече, богатият младок не се трогва от факта, че грацията е разведена с деца, и щедро налива кинти в телевизионната й кариера. 

 

Клюка, на която не ни се ще да повярваме реди, че с финансовото рамо на Сенто, гимнастичката е била поканена в новия тв-формат, а продуцентите й готвели корона на победителка. Което разбира се е страшно несправедливо спрямо оставалите участници, които разчитат само на личните си способности и талант, вместо на съпорт с финикийски знаци.

Ето какво пишат верните ни последователки от майчинската клюкарска група онлайн:

 

“…… Очевидно бяхте прави, че връзка между тях вече има и то явно вече не се крият защото забелязваме поредица от постове и сторита в Инстаграм и фейсбук и от двамата в последния месец. Бяха заедно на концерт на Джъстин Тимбърлейк в Германия, както и на почивки в банско и Гърция, от където постоянно качваха неща заедно или такива от едни и същи места. Явно след вече повече от година някъде заедно, за младия Сенто не е пречка това, че тя е разведена и има две деца и двамата очевидно вече доста се обичат, за да демонстрират така публично и любовно връзката си и да не се крият. 

 

Интересното обаче беше, че Мая Пауновска няколко месеца лятото нямаше никаква активност в социалните мрежи, за разлика от Сенто, а тя е много активна и това ни провокира да мислим, че може да е в някой реалити формат и то така се и оказа!! Макар и неофициално тя качи няколко сторита за „Островът на стоте гривни“, а и може да се забележи в някои от рекламните видеа на предаването. 

 

Очевидно е, че Мая е участвала в „Островът на стоте гривни“ и имайки предвид, че я нямаше толкова дълго време, явно не е отпаднала и е финалистката на формата, за което и се говори, че именно сина на Баровеца и нейния нов любим Сенто я е уредил да участва. Явно не само е подпомогнал нейното участие, но както всичко в България е и уредил тя да спечели наградата от 300 000лв. 

 

Изглеждат хубава и сладка двойка, но не е редно винаги известните личности или синовете на известните и хората с пари, да си бутат гаджетата или близките, и да ги гледаме как печелят те, а не нормалните хора.

 

Надяваме се да развиете и да ви е полезна тази информация. Ние продължаваме да следим и тях и други известни и тепърва започваме да помагаме с информация. Ще се радваме ако сме ви от полза и помагаме за клюките и новините в България инкогнито за сега към вас….”

Източник: crimesbg.com

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.