Грозни, дебели и дърти араби се изреждат на Шермин в Дубай! „Ергенката“ прави всичко за 500 долара (брутални снимки)

Русокосата уличница е по-куха и от дружката си Нора Недкова

https://crimesbg.com/lichnosti/grozni-debeli-i-darti-arabi-se-izrezhdat-na-shermin-v-dubay-ergenkata-pravi-vsichko-za-500-dolara-brutalni-snimki/128241 Crimesbg.com
Грозни, дебели и дърти араби се изреждат на Шермин в Дубай! „Ергенката“ прави всичко за 500 долара (брутални снимки)

Русокосата уличница е по-куха и от дружката си Нора Недкова

Шермин от „Ергенът“ е истински парцал за мъжете. Всеки идва, получава секс и си заминава. Така е било в Израел, където е живяла, така ще бъде и в България, ако остане след предаването.

Наш читател обаче ни информира, че всъщност Шермин е работила в Германия, където през последните години се е подвизавала като жрица на любовта. Гаджето, за което се тиражира, че я е напуснало, е бил нейният сводник.

След като се разделила със сводника си, напуснала Германия и се установила в Дубай, където се запознала с най-добрата си приятелка в момента Нора Недкова. Мис Плеймейт 2017 въвела Анна Метушева (истинското име на Шармин) в проститутския бизнес там и двете станали едни от най-вървежните жрици, защото не отказвали нищо и не взимали много скъпо. За 500 долара правели всичко. По петима грозни, дебели и дърти араби понякога им се изреждали наведнъж, а те били доволни, че са спечелили пари.

 

Шермин се представя с израелски корени, но истината е, че е туркиня. Срамувала се от родословното си дърво, защото роднините й били от онези, които ходят с шалвари и чалми, сякаш живеят 100 години назад.

Благодарение на креватните си изпълнения, Шермин успяла да се отскубне от този начин на живот и да заживее охолно. И този живот обаче й дотежал и затова сега е в „Ергенът“, надявайки се Александър Младенов да я направи истинска дама в обществото, каквато никога не е била.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.