Грозновата, лъжлива и разплута! Антония Петрова фалшифицира личната си карта, за да се подмлади

Тоца се оказа абсолютна измамница!

https://crimesbg.com/lichnosti/groznovata-lazhliva-i-razpluta-antoniya-petrova-falshificira-lichnata-si-karta-za-da-se-podmladi/135110 Crimesbg.com
Грозновата, лъжлива и разплута! Антония Петрова фалшифицира личната си карта, за да се подмлади

Тоца се оказа абсолютна измамница!

Антония Петрова не е станала Мис България на 25 г., а на 28 г. Това стана ясно от разкритие на нейни съученици от Перник, които сега са на 43 г., а не на 40, на колкото твърди, че е Тоца в момента.

Измамата на Тони с възрастта е започнала още по време на конкурса „Мис България“ през 2009 г. За да получи по-голям шанс за победа, тя е „свалила“ 3 години от възрастта си. Не е ясно как точно е успяла да го стори, но се говори, че си е изкарала фалшива лична карта, която развява, ако някой се усъмни в годините й.

Така например преди дни Тоца публикува в мрежата снимка на личната си карта, за да те докаже, че е набор 84. Твърди се обаче, че това е фалшивият й личен документ и всъщност е набор 81.

Факт е, че Мис България на 28 г. или нагоре почти никоя не е ставала досега. Така че мотив за подмладяване не е липсвал преди 15 години.

Антония Петрова – Батинкова изглежда повече като 43-годишна, отколкото на 40. Лицето й е много изтощено от тежкия грим, който тя носи от повече от две десетилетия. Освен това Тоца е доста мързелива и изобщо не си поддържа тялото, което е отпуснато като на лелка в детска градина.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.