Иво Димчев: Твърде съм елитарен, за да живея в България, Ню Йорк е моят дом! (Там може да заразява с ХИВ мъжете на воля)

Серопозитивният певец се има за нещо много повече от българин

https://crimesbg.com/lichnosti/ivo-dimchev-tvarde-sam-elitaren-za-da-zhiveya-v-balgariya-nyu-york-e-moyat-dom-tam-mozhe-da-zarazyava-s-hiv-mazhete-na-volya/126896 Crimesbg.com
Иво Димчев: Твърде съм елитарен, за да живея в България, Ню Йорк е моят дом! (Там може да заразява с ХИВ мъжете на воля)

Серопозитивният певец се има за нещо много повече от българин

Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като артист, нито като човек. Причината е, че има твърде голямо самочувствие без покритие.

Песните му са отвратителни, а гласът му не е нищо особено, но той се има за велик певец. Ето защо е загърбил почти изцяло България и живее само в чужбина.

Преди няколко месеца ХИВ-позитивният творец се премести да живее в Ню Йорк, САЩ. Оттогава той не иска и да чува за родината си, където малцина слушат или познават странното му творчество.

„Моята музика е елитарна и не може да се разбере в България. В Америка всичко е съвсем различно, там е моят дом”, разкрива Димчев.

Той е имал покана от няколко риалити предавания у нас, но ги е отказал категорично. Нито в „Като две капки вода” ще участва, нито в „Денсинг старс”. Дори на „Биг Брадър” е отказал да бъде гост-звезда.

Вместо това цяла зима има турне в чужбина. То приключва на 25 февруари, когато Иво ще се прибере в Ню Йорк.

Според слуховете певецът е разочарован не само от българската публика, но и от българския човек. У нас всички го сочели с пръст, че е носител на ХИВ, докато в Америка никой не го интересувало, че е болен.

Очевидно Иво Димчев няма намерение да спре да заразява мъжете с вируса . Затова държи да живее в държава, която не го познава много и не знае, че е серопозитивен. Така ще може да си прави гей оргии в изобилие.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.