Изключително покварена! Нов „жребец“ задоволява алкохолизираната Ваня Щерева, докато е в менопауза

Писателката е на гребена на любовта

https://crimesbg.com/lichnosti/izklyuchitelno-pokvarena-nov-zhrebec-zadovolyava-alkoholiziranata-vanya-shtereva-dokato-e-v-menopauza/135114 Crimesbg.com
Изключително покварена! Нов „жребец“ задоволява алкохолизираната Ваня Щерева, докато е в менопауза

Писателката е на гребена на любовта

Сценаристката на „Ергенът“ Ваня Щерева е много щастлива, след като си намери ново гадже. През август блондинката ще удари 54 г., но продължава да сменя мъжете в своя живот.

Писателката, която е и певица, винаги вкарва в леглото си по-млади мъже и затова от години отнася много критики, че е развратна и дори покварена. Някои от любовниците й са по-млади дори от щерка й Мила.

Ваня е вече на сериозна възраст и според нейни близки физически е невъзможно да стане отново майка. Затова очевидно е доста разюздена, защото я искат само за секс.

Самата Щерева разкри в чат с приятелка, че е отново влюбена. Новата й песен не е за любов, като тя уточни, че не пише и не пее любовни истории, ако ги изживява в момента.

Начинът, по който Ваня живее, може да направи думите на шеф Петров за нея пророчески. Когато двамата се караха във „ВИП Брадър“, готвачът каза, че Ваня ще свърши с 2 котки и бутилка между краката.

Просташката метафора тук е, че Щерева ще завърши живота си без мъж и много самотна. Ако не промени вкуса си да е все с младежи, нищо чудно Петров да се окаже прав, за огромно съжаление.

Освен това да не забравяме, че малко мъже биха имали сериозна връзка с жена, която пие повече от тях. В Къщата се видя, че Ваня закусва с бира, а не с кафе.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.