Измамница! Кметицата, която окраде Козлодуй, за да си оправи бюста, намери начин да запази кражбите!

Маринела Николова не спира да безчинства, макар да е наясно, че забогатя нечестно

https://crimesbg.com/lichnosti/izmamnica-kmeticata-koyato-okrade-kozloduy-za-da-si-opravi-byusta-nameri-nachin-da-zapazi-krazhbite/141356 Crimesbg.com
Измамница! Кметицата, която окраде Козлодуй, за да си оправи бюста, намери начин да запази кражбите!

Маринела Николова не спира да безчинства, макар да е наясно, че забогатя нечестно

Скандалната кметица на град Козлодуй очевидно не се чувства виновна, че използва общината, за да забогатее. Затова, след като бе разкрита, направи необходимото, за да съхрани откраднатите си активи.

Сред най-големите активи, които Маринела Николова е купила с общински пари, са два апартамента в Несебър. Единият от 54 кв. м., а другият от 55. След скандала и двата са прехвърлени на името на дъщеря й Глория.

По този начин г-жа Николова предотвратява варианта държавата да й вземе имотите, тъй като са придобити незаконно. След като те са в ръцете на друг, е почти невъзможно да се изземат.

За всички е ясно, че няма как жена на 24 г., каквато е кметската щерка, да си купи два апартамента на морето. На нея са оставени и голяма част от откраднати пари в брой. Все пак семейството е върнало 76 хил. лв. на общината.

Нека припомним, че случаят с Маринела Николова – кмет на Козлодуй, нашумя след одит на Сметната палата. Тогава стана ясно, че тя е използвала общински пари за лични разходи. Най-впечатляващото беше, че е платила по този начин хирургическите си разкрасителни процедури с цел подмладяване. Използвала е и ботокс.

Най-интересното сред разходите й с общински пари е повдигането на бюста й. Дала е 10 000 лв. за подобрение в гърдите, без изобщо да се срамува, че краде от общината.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.