Изрепчилият се на Джокович Диджей Мартен започва кариерата си от Камен Воденичаров и „Спартакус“! Семейството му е за параван?

Скандалният диджей е стигнал дотук по втория начин!

https://crimesbg.com/lichnosti/izrepchiliyat-se-na-dzhokovich-didzhey-marten-zapochva-karierata-si-ot-kamen-vodenicharov-i-spartakus-semeystvoto-mu-e-za-paravan/143128 Crimesbg.com
Изрепчилият се на Джокович Диджей Мартен започва кариерата си от Камен Воденичаров и „Спартакус“! Семейството му е за параван?

Скандалният диджей е стигнал дотук по втория начин!

Показалият липса на каквото и да е мъжество диджей Мартен Роберто не е случайно попаднал в шоубизнеса човек. Той пробива не с музикалните си умения, а с други умения, свързани с креватна гимнастика.

Мартен, който по паспорт е Мартин, дължи всичко на Камен Воденичаров. Когато преди около 25 години той завършва гимназия, веднага започва работа в новоизлюпената по онова време телевизия ММ, чийто собственик и музикален редактор е именно легендата на „Ку-ку“ и „Каналето“.

Диджеят обаче не просто работи при Камен Во, а се сприятелява с него, влиза в компанията му и почти всяка вечер двамата са в известната по онова време гей дискотека „Спартакус“. Често с тях е бил забелязван и друг открит гей – Дим Дуков, който към днешна дата вече е покойник.

В онези времена в началото на века има слухове, че младият Мартен е обладаван от Камен постоянно, като дори двамата живеят заедно. Диджеят и до днес отрича да е имал някога хомосексуални отношения, макар външният му вид да издава нещо подобно.

След фалита на ММ Мартен продължава кариерата си като водещ на различни партита по нощни заведения, като дори за кратко е и водещ на „Гласът на България“ по Би Ти Ви. В момента той работи в БНР.

От 10 години диджеят е семеен и има син. Има слухове обаче, че семейството му е само за параван, тъй като предпочита мъжките ласки.

Припомняме, че диджей Мартен нашумя много в последните дни, когато отказа да пусне „Луда по тебе“ на Камелия по време на благотворителния тенис мач между Григор Димитров и Новак Джокович, въпреки че Ноле настоятелно му се помоли.

Оказа се, че Мартен просто е нямал смелостта да наруши създадената програма, тъй като го е било страх да не вбеси организаторите, които очевидно не понасят чалга. С това свое поведение той показа, че не е способен на никакви импровизации и не става за тази работа, въпреки че я практикува от над две десетилетия.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.