Каква е тази майка?! Ева Веселинова стори немислимото с 3-годишните си деца

Бившата телевизионерка уж по цял ден е с близнаците си, а все още не е майка за пример!

https://crimesbg.com/lichnosti/kakva-e-tazi-mayka-eva-veselinova-stori-nemislimoto-s-3-godishnite-si-deca/141977 Crimesbg.com
Каква е тази майка?! Ева Веселинова стори немислимото с 3-годишните си деца

Бившата телевизионерка уж по цял ден е с близнаците си, а все още не е майка за пример!

Ева Веселинова от 4 години е извън общественото полезрение и се е отдала на отглеждането на двете си деца, които са близнаци – момче и момиче. Не се справя обаче особено добре, ако съдим по това, което самата тя сподели.

Младото семейство в момента се радва на почивка на родното Черноморие. Децата, които вече са на 3 години, се зарадвали много на морето, но майка им ги помъкнала и на друго място, с което шокира всички.

Оказва се, че Ева е завела невръстните си деца на лятна дискотека. Тя призна в мрежата, че те са видели първата си дискотека. Това е направо недопустимо, но блондинката е решила да се направи на много разкрепостена.

Изследванията показват, че малките деца не могат да понасят силната музика и шумотвицата около тях. Това ги травмира психически и забавя развитието им, но на Веселинова не й пука, важното е тя да си направи купона.

На всичкото отгоре „господарката на ефира” се държи много развратно в присъствието на невръстните си деца. Бе уловена от папараци да лежи на плажа широко разкрачена, сякаш чака всеки момент мъжът й да й направи трето дете.

Такова поведение не приляга на една майка, но щом е работила за клана Халваджиян, отдавна е ясно, че Ева няма скрупули за нищо.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.