Карен унизи Златка до небесата! Райкова стана за смях пред цяла България, не иска да го види повече

Арменецът е фалшив богаташ, който излъга меркантилната Златка, че е милионер

https://crimesbg.com/lichnosti/karen-unizi-zlatka-do-nebesata-raykova-stana-za-smyah-pred-cyala-balgariya-ne-iska-da-go-vidi-poveche/142118 Crimesbg.com
Карен унизи Златка до небесата! Райкова стана за смях пред цяла България, не иска да го види повече

Арменецът е фалшив богаташ, който излъга меркантилната Златка, че е милионер

Златка Райкова претърпя огромно разочарование в личен план. То й бе поднесено от собствения й съпруг Карен Хатчатрян, който не спира да доказва, че е един нехранимайко, от когото нищо не става.

В продължение на седмици бившата плеймейтка носеше на ръката си краден часовник. Той й бе подарен от мъжа й, който обаче по този начин я унизи до небесата.

Оказва се, че Rolex Dayton е бил закупен от Карен на черно. Той се бръкнал едва 20 000 лв., за да го купи от Пепи Часовника, който е известен крадец в тази сфера. Иначе този модел струва 80 000 лв.

Карен спестил 60 бона и се прибрал доволен при жена си. Златка не разбрала за измамата, докато от полицията не й се обадили да я разпитват за часовника. В този миг Райкова паднала вдън земя от срам, но тъй като е подчинила живота си на материалното, не върнала доброволно крадения артикул, а изчакала полицията да го изземе.

Златка реши, че е ударила джакпота с Карен. По-млад от Благо Джизъса, по-красив, по-богат, но за последното вече може да се поспори. Арменецът се оказа безработен мъж, който разчита на черно тото, за да поддържа лъжата, осигуряваща му охолен начин на живот.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.