Кошмар за Мария! Миро Дзвера я спуква от бой заради Рачков

Певицата изяжда нова доза шамари и юмруци от мъжа си

https://crimesbg.com/lichnosti/koshmar-za-mariya-miro-dzvera-ya-spukva-ot-boy-zaradi-rachkov/131858 Crimesbg.com
Кошмар за Мария! Миро Дзвера я спуква от бой заради Рачков

Певицата изяжда нова доза шамари и юмруци от мъжа си

Кошмарите на Мария от зверщините на съпруга й се завръщат. Миро Дзвера е способен на всичко, ако забележи някой мъж до жена си.

Напоследък лихварят бил бесен от това, което вижда между фолк дивата и водещия Димитър Рачков по време на „Като две капки вода”. Митко се опитва да флиртува леко с певицата, като винаги намесва и мъжа й, веднъж дори го изкара пред камерите.

Дзвера бил изключително ревнив и още по време на шоуто изгарял от гняв, че жена му се кълчи често разголена пред един куп мъже, а постоянните комплименти на Рачков и Гери за външния й вид го вбесявали още повече.

Миро няма как да налети на бой на Димитър Рачков, дори и извън предаването, затова вънамерявал да си изкара цялата ярост на Мария. Бившият затворник вече обмислял да я спука от бой, както го направи точно преди година, без да го интересува, че има още участия в шоуто.

Всъщност мнозина подозират, че Миро вече е ступал Мария, защото при последното си участие в „Капките” тя се появи с черни очила, а по време на изпълнението на сцената беше с един тон грим, способен да скрие всеки побой.

Припомняме, че миналата година по това време Миро Дзвера се намираше в полицейския участък, след като преби зверски жена си. Впоследствие тя свали обвиненията, тъй като той й подари чисто ново „Ламборгини” и екскурзия до Дубай.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.