Красива ли?! Михаела Филева щеше да е по-грозна от участничка в „Ергенът“, ако не беше майка й

Певицата успява да се поддържа, въпреки че годините не прощават

https://crimesbg.com/lichnosti/krasiva-li-mihaela-fileva-shteshe-da-e-po-grozna-ot-uchastnichka-v-ergenat-ako-ne-beshe-mayka-y/130194 Crimesbg.com
Красива ли?! Михаела Филева щеше да е по-грозна от участничка в „Ергенът“, ако не беше майка й

Певицата успява да се поддържа, въпреки че годините не прощават

Михаела Филева прехвърли 30-те години и отдавна не е онова чаровно девойче, което се появи на сцената на „Х Фактор“ през 2011 г.

Тя има множество корекции, за да продължи да изглежда добре. Корекциите обаче не си ги е направила с хирург, както много нейни колежки, а чрез различни мехлеми и какво ли още не, което слага на кожата си. Така се подмладява с няколко години.

Главната заслуга за това е на майка й. По професия тя е агроном и е запозната с най-добрите средства за добър външен вид, при това на растителна основа.

 Михаела има огромно самочувствие, базирано на пеене и външен вид. Краката й може да са естествено дълги, но явно лицето й не е напълно истинско. По всяка вероятно вечер, когато си ляга и маха всичко от себе си, Мишето изглежда доста различно, за някои дори страшно, защото и без друго самата й физиономия е доста злобна, макар да е красива жена. Възможно е даже да надминава „ергенките“ в това отношение.

Не само визията й обаче се нуждае от разкрасяване. Според твърдения на нейни познати Филева има отвратителен характер. Постоянно се правела на повече от обикновените хора и се считала за огромна звезда, защото е завършила Музикална академия с пълно отличие.

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.