Край, „Преди обед“ умря! След 3 месеца предаването ще бъде официално погребано

Аматьори съсипаха любимото сутрешно предаване на мнозина!

https://crimesbg.com/lichnosti/kray-predi-obed-umrya-sled-3-meseca-predavaneto-shte-bade-oficialno-pogrebano/142738 Crimesbg.com
Край, „Преди обед“ умря! След 3 месеца предаването ще бъде официално погребано

Аматьори съсипаха любимото сутрешно предаване на мнозина!

Краят на „Преди обед“ дойде. След 13 години телевизионен ефир това предаване ще бъде преустановено след Нова година.

Тази информация се носи из коридорите на Би Ти Ви след скандално слабата първа седмица на новия сезон. Той е изцяло различен, тъй като вече и двете лица на предаването – Александър Кадиев и Десислава Стоянова, ги няма.

Сашо напусна още лятото на миналата година и се впусна в самостоятелна тв кариера. Деси пък сложи точка това лято, тъй като имаше нужда от промяна след голямата трагедия, която я сполетя със съпруга й.

В тяхно отсъствие продуцентите решиха да разнообразят формата и да пуснат три водещи, но не случиха на професионалистки. Това не е никак чудно, понеже и трите са с други професии.

Най-зле според коментарите до момента е актрисата Оля Малинова. Тя си няма и представа как се прави интервю, но не е и запозната с етикецията в ефир. Поведението й е просташко, направо махленско. Държи се така, сякаш е вкъщи на дивана. Прекъсва колеги и гости, говори върху тях и като цяло е пълен ужас.

Танцьорката Франциска Йорданова е малко по-възпитана, но и тя не става за тази работа. Често се включва не на място, задава абсурдно тъпи въпроси и не може да проведе едно нормално интервю.

Третата водеща Зейнеб Маджурова е най-добре позната на обществеността, тъй като дълги години работеше в „На кафе“ по Нова телевизия. Личи си, че е с най-голям опит и до момента се държи най-ерудирано и сдържано. Проблемът при нея е, че хората перманентно не я понасят от години, защото с едва средно образование направи телевизионна кариера. Счита се, че все някой я бута и този някой е мъжът й Стоян Балевски, който е милионер и едва ли не плаща жена му да е в ефир.

На фона на всичко това вече се говори, че „Преди обед“ няма да оцелее след Нова година. Дотогава БТВ ще положи всички усилия да намери негов адекватен заместник.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.