Майка чудовище! Илиана Раева обрече Славея на самота до края на дните й

Голямата дъщеря на Наско Сираков никога няма да открие истинската любов

https://crimesbg.com/lichnosti/mayka-chudovishte-iliana-raeva-obreche-slaveya-na-samota-do-kraya-na-dnite-y/139196 Crimesbg.com
Майка чудовище! Илиана Раева обрече Славея на самота до края на дните й

Голямата дъщеря на Наско Сираков никога няма да открие истинската любов

Славея Сиракова е достойна за съжаление. Всеки път, в който се влюби, майка й се намесва и разваля щастието й.

Илиана Раева може да е спортна легенда на България, но като майка е истинско чудовище. Тя е в основата дъщеря й да е сама на 40 г.

Славея е била сгодена цели три пъти досега, но така и до сватба не се стигна. Добре, че поне от единия си годеж има дете, което я спасява от това да се нарече стара мома.

Преди 8 години Славея беше лудо влюбена в циганина Алекс Ломски, който се снима във филми за възрастните. Посрамените Илиана и Наско я заплашиха, че повече няма да я издържат, ако не развали годежа, както и стана. И до днес обаче Сиракова твърди, че това е голямата й любов.

Веднага след това се хвана с левскаря Иван Борисов, който обаче не разполагаше с много пари. Това накара Раева да изгони бедняка и дори да смени името на внучка си от Емили на Амели, за да не е кръстена на дядо си по бащина линия.

Преди седмици Илиана разкара и годеник номер 3 на дъщеря си. Тук тя използва слуховете, че той е гей и не може да задоволи щерка й, която има нужда от истински мъжкар.

Източник: Уикенд

`

1 Коментара

Каката

2 months before

да каже нещо за Вальо Михов

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.