Митьо Пищова: Видях я да слиза в мазето, проследих я и я награбих. Пуснах питона, друго не помня!

Най-известният женкар у нас закръгли бройката си на 4000

https://crimesbg.com/lichnosti/mityo-pishtova-vidyah-ya-da-sliza-v-mazeto-prosledih-ya-i-ya-nagrabih-pusnah-pitona-drugo-ne-pomnya/136278 Crimesbg.com
Митьо Пищова: Видях я да слиза в мазето, проследих я и я награбих. Пуснах питона, друго не помня!

Най-известният женкар у нас закръгли бройката си на 4000

Димитър Маринов, когото всички познават като Митьо Пищова, скоро ще удари 70 г., но твърди, че все още прави бурен и редовен секс. Според него това е неговата съдба, защото произхожда от род на к*рв@ри.

„Дядо ми беше к*рв@р, баща ми беше к*рв@р и аз съм к*рв@р. Такива са в нашия род мъжете.“, казва Митьо по темата.

Той се връща над половин век назад в спомените си, когато е започнал да практикува секса. Първият му път обаче е бил почти изнасилване от негова страна, което става ясно от разказа му.

„Бях на 14-15 г. и си бях харесал едно от момичетата в по-горен клас от училището в Габрово. Един ден я видях да слиза в мазето, издебнах я и я награбих. Пуснах питона, друго не помня нататък“, разказва Пищова.

Той твърди, че половият му орган, който нарича „питон“, е дълъг 24 см. Според него това е причината никоя жена да не може да му устои.

Митьо няма определен тип, но единственото му условие е да не е дебела. Макар самият той да прекара живота си като разплут дебелак, не обича закръглени жени да му бъдат обекти за секс.

Към днешна дата бройката от жени, минали през леглото му, е 4000. Разбира се, не е изключено тази бройка да е силно завишена, защото се вижда с просто око, че Митьо Пищова не е стабилен психически мъж.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.