На 44 г., а живее на гърба на адвокат! Няма капка срам у Лияна, която роди от престъпник

Певицата почти не работи през последните години, а демонстрира живот като за ВИП

https://crimesbg.com/lichnosti/na-44-g-a-zhivee-na-garba-na-advokat-nyama-kapka-sram-u-liyana-koyato-rodi-ot-prestapnik/145100 Crimesbg.com
На 44 г., а живее на гърба на адвокат! Няма капка срам у Лияна, която роди от престъпник

Певицата почти не работи през последните години, а демонстрира живот като за ВИП

Лияна е сред най-бездарните и същевременно нахални фолк диви у нас. Вече повече от 25 години тя живее на гърба на богати мъже, а попфолк кариерата, която имитира, й е като хоби.

Поредната жертва на братовчедката на Константин е адвокат, с когото тя е посрещнала рожден ден номер 44 в Абу Даби. Мъжът е със сериозен юридически бизнес и разбира се, поне с 10 години по-възрастен от изпълнителката на „Каменно сърце“.

Лияна не спира да обикаля света. Преди да чукне 44 г., тя задоволи сексуалните нужди на адвоката насред Малдивите. След като остаря с още 1 година, пък замина с него за Италия.

Въпросният богаташ имал и международна кантора, поради което често пътувал в чужбина. Лияна го придружавала навсякъде, за да не изтърве пачките, които той й дава, включително и за песните, които прави.

В продължение на четвърт век Лияна виси на гърба на мъжете с възможности. Най-скандалното обаче е, че като много млада се омъжи за кюрда Махмуд, който е наркодилър и от когото е единственото й дете. Дори когато той влезе в затвора тя го чакаше навън.

Все пак певицата успя да се разведе и после се впусна към нови богаташи. След Махмуд се говореше, че е с ресторантьор, а сега пък с адвокат. Наистина е чудно как може сериозни мъже да се заглеждат по лека и простовата жена като Лияна.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.