Напълно луда! Невена Цонева вижда духове, говори си сама... Жалко за младото момиче

Певицата напълно превъртя, след като Слави Трифонов вече не се занимава толкова дейно с телевизията си

https://crimesbg.com/lichnosti/napalno-luda-nevena-coneva-vizhda-duhove-govori-si-sama-zhalko-za-mladoto-momiche/110657 Crimesbg.com
Напълно луда! Невена Цонева вижда духове, говори си сама... Жалко за младото момиче

Певицата напълно превъртя, след като Слави Трифонов вече не се занимава толкова дейно с телевизията си

Душевното състояние на Невена Цонева трябва да притеснява близките й. Певицата определено не се държи като нормален човек и постоянно говори за паранормални неща, идващи от отвъдното.

Победителката от първия сезон на „Мюзик айдъл” твърди, че често вижда духове. Тя виждала сенки, които се придвижват, но усещала, че това са души на покойници.

Състоянието на Цонева не е за подценяване, защото срещите й с духове я травмирали душевно и дори започвала да си говори сама. Отстрани изглеждала направо като луда.

Певицата си втълпила в главата, че в дома й има дух на 15-годишно момче и започнала да откача съвсем. Накарала и Венелин Венков от „Ку-ку бенд”, с когото тя живее и от когото роди дете, да участва в гоненето на духа.

36-годишната Невена се страхувала най-много да не би духът да се всели в нея, Венко или детето им. Затова опитвала да го изгони всячески.

Психическото състояние на Невена Цонева започва да буди подозрения. Няма лошо да вярва в духове, но да твърди, че ги вижда и ги гони идва малко в повече.

Според някои пък Невена се преструва, че вижда духове, за да печели пари. Тя има подкаст в Youtube, в който говори за тези неща и кани хора с подобни умения.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.