Наталия Кобилкина – най-ужасната съпруга! Не готви, не чисти, не пере, мързи я да гледа, а после се чуди защо провали два брака

Рускинята е повече от слаба домакиня

https://crimesbg.com/lichnosti/nataliya-kobilkina-nay-uzhasnata-sapruga-ne-gotvi-ne-chisti-ne-pere-marzi-ya-da-gleda-a-posle-se-chudi-zashto-provali-dva-braka/110874 Crimesbg.com
Наталия Кобилкина – най-ужасната съпруга! Не готви, не чисти, не пере, мързи я да гледа, а после се чуди защо провали два брака

Рускинята е повече от слаба домакиня

Наталия Кобилкина така и не успя в брака. Скоро ще навърши 40 г., а продължава да съсипва връзките си.

След 11 години с Делчо Добрев и 9 години с Такис Дретакис сексоложката още търси вината в мъжете, а не гледа себе си. Това, което може да види у себе си, не е никак приятно и навярно я плаши.

Истината е, че Наталия не е домакиня, но не просто не е, а се справя изключително зле в тази роля, даже на практика никога не я е изпълнявала. Сексоложката изобщо не можела да готви и цялото семейство постоянно било на готова купена храна. Освен това рускинята не пускала пералня, а карала мъжа си, не простирала, че чистила и не правила абсолютно нищо вкъщи.

Оправданието на Кобилкина било, че е модерна жена и я интересува как да изкарва пари, а не да бъде прислужница. Тъй като изкарвала наистина доста големи хонорари от лекциите си, още по-категорично отказвала да върши нещо у дома.

И докато на Делчо това не му се виждало като голям проблем, защото тогава и двамата били млади и животът бил пред тях, то Такис Дретакис постоянно упреквал жена си, че не е домакиня. Гъркът бил традиционалист и смятал, че една жена е длъжна да осигурява домашния уют в семейството.

Двамата са разделени от месеци, а отскоро са и разведени. Детето им живее при Наталия, а Такис има право да го вижда, когато поиска.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.