Не го е срам! 57-годишният Слави Трифонов не се е похвалил, че е женен за 25-годишна, която ще му роди наследник

Дългия най-после сви семейно гнездо

https://crimesbg.com/lichnosti/ne-go-e-sram-57-godishniyat-slavi-trifonov-ne-se-e-pohvalil-che-e-zhenen-za-25-godishna-koyato-shte-mu-rodi-naslednik/133232 Crimesbg.com
Не го е срам! 57-годишният Слави Трифонов не се е похвалил, че е женен за 25-годишна, която ще му роди наследник

Дългия най-после сви семейно гнездо

Най-заклетият ерген на България падна в примката на брака. Слави Трифонов от няколко месеца е семеен мъж и работи по създаването на свой наследник.

Бившият шоумен е женен от 14 февруари тази година. Съпругата му е студентка по маркетинг на 25 г. Запознали са се в телевизия „Седем-осми“ и са заедно от повече от 3 години.

Слави упорито крие личния си живот от години. Той се е постарал да скрие сватбата си и е успял, защото истината излиза наяве чак 3 месеца по-късно.

Всъщност сватба е нямало, а само встъпване в граждански и църковен брак с гости в най-тесен кръг. То се е осъществило край София в делничен ден, какъвто беше Денят на влюбените.

Почерпката е била в затворен ресторант в частен салон с едва 15 присъстващи. Сред тях са били сестра му Петя, племенникът му Теодор със съпругата му, музикантите от „Ку-ку бенд“ и най-близките му сценаристи, които са и депутати в НС.

През годините Дългия имаше много шансове да се ожени, но все отлагаше и така губеше всички жени в живота си. Счита се, че след смъртта на майка му Здравка, с която беше много близък, Слави се е уплашил, че остава сам на този свят, защото сестра му и семейството й си имат свой живот. Затова се решил на брак на цели 57 г.

Трифонов обаче не мисли да спира дотук. Той вече работел по раждането на свой наследник, на когото да остави целия си бизнес и политическа партия един ден.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.