Не се наяде! Алекс Богданска с 60 бона на месец, а чака на гаджето си милионер

Инфлуенсърката печели брутално много, без да се помръдва от вкъщи

https://crimesbg.com/lichnosti/ne-se-nayade-aleks-bogdanska-s-60-bona-na-mesec-a-chaka-na-gadzheto-si-milioner/129372 Crimesbg.com
Не се наяде! Алекс Богданска с 60 бона на месец, а чака на гаджето си милионер

Инфлуенсърката печели брутално много, без да се помръдва от вкъщи

Доходите на Александра Богданска са наистина шокиращо високи. Само от инфлуенсърство и реклами тя си докарва между 40 и 60 бона на месец.

Манекенката обаче се оказва доста меркантилна, защото си е хванала за гадже по-голям богаташ и от нея. Това е милионерският син Мартин Иванов, който се занимава с частен бизнес.

Любовта на Алекс към парите е всеизвестна. По време на брака си с Даниел Петканов тя постоянно го тласкала да изкарва повече пари, което го комлексирало като мъж и затова накрая той й би шута.

Новият на Богданска не само е богат, но и маниак на тема слава. Той се е запътил пъм пеенето с надеждата да стане професионален певец и така да стане известен.

Може би именно заради това се е присламчил към Алекс Богданска. Интересното е, че историята се повтаря, защото тя стана известна благодарение на Лудия репортер, а сега друг ще стане известен чрез нея.

Александра е толкова погълната от парите и новия си любовник, че все по-малко време й оставало за сина й. Детето прекарвало все повече време при баща си. Двамата родители са със споделено попечителство, но понеже Петканов не е от най-работливите и изкарва доста малко пари, по-често той гледал момченцето.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.