Нечовешка съдба! Борис Дали остава без двете си деца да се гърчи под наем

Чалга певецът стана отново баща, но на висока цена

https://crimesbg.com/lichnosti/nechoveshka-sadba-boris-dali-ostava-bez-dvete-si-deca-da-se-garchi-pod-naem/133284 Crimesbg.com
Нечовешка съдба! Борис Дали остава без двете си деца да се гърчи под наем

Чалга певецът стана отново баща, но на висока цена

Борис Дали е от мъжете, които не могат да си държат „инструмента” в гащите за дълго време. Това стана ясно от появата на новата му рожба Калоян.

Момченцето е плод на връзката на изпълнителя на „Пиян” със сервитьорка. Всичко това обаче се случва непосредствено след края на брака му с Лидия Станчева, който продължи почти две десетилетия.

От около година Борко и сервитьорката живеят под наем в София. След раждането на третото му дете двойката крои планове за общо бъдеще и дори сватба.

Певецът се разведе едва преди година, тъй като жена му му правеше спънки в съда и не подписа по взаимно съгласие, а делото тръгна по исков път.

Според последните информации обаче бившата му съпруга Лидия приемала тежко новото дете на бившия си. Озлобила се още повече срещу него и се зарекла повече да не пусне децата им да припарят до баща си. Едното е на 18 г. и има собствен избор, но другото е още на 11 г.

Бракът на Борис не вървеше от много години. Той се скъсваше да изневерява на Лидия, а тя търпеше заради парите му. Когато кариерата му тръгна надолу и приходите му намаляха по време на пандемията, жена му спря да си затваря очите за женкарството му и започнаха скандалите.

Интересното е, че за всичките тези години в „Пайнер” Дали не е събрал пари дори за един апартамент и се налага да живее под наем с новото си семейство. Очевидно 15 години е ял, пил и се е веселил.

Източник: Уикенд

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.