НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ! Разследваната шефка на Агенция “Митници” не знаела кой е Паскал?! Ами какво правиш тогава на този пост, бе?!

https://crimesbg.com/lichnosti/nevizhdana-naglost-razsledvanata-shefka-na-agenciya-mitnici-ne-znaela-koy-e-paskal-ami-kakvo-pravish-togava-na-tozi-post-be-5/130847 Crimesbg.com
НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ! Разследваната шефка на Агенция “Митници” не знаела кой е Паскал?! Ами какво правиш тогава на този пост, бе?!

Преди минути разследваната шефка на Агенция “Митници” Петя Банкова и нейната адвокатка заявиха пред медии, че Банкова никога не била чувала за Николай Николов – Паскал

Това е толкова безобразно изказване от страна на шефа на Агенция “Митници”, че дори само то, като изявление, е повод за разследване на въпросното лице.

Как е възможно в продължение на години прякорът на Паскал да се е превърнал в пословичен за контрабандата у нас, както и за него да са писали десетки медии, посочвайки го като един от най-големите контрабандисти от 90-та година до днес, а шефката на самата Агенция “Митници” никога да не е чувала за него?!?!

Логично възниква въпросът: ама ти тогава какво правиш на този пост, бе, Петя?! Защо не отидеш да се занимаваш с инфлуенсърство, например? Защото глупостите, които говориш пред медиите, предполагат, че ти най-вероятно и за Косьо Самоковеца не си чувала?!

Всеки е невинен до доказване на противното, но когато лица като настоящата шефка на Агенция “Митници” Петя Банкова най-нагло говорят подобни безобразни глупости, то тогава на всички нас трябва да ни светне не една, а три лампи.

Безобразието на Банкова, която между другото е и бивша служителка на ДАНС, стига до там, че тя моментално се опита да препише своите мърлявщини не на друг, а лично на директора на ДАНС Пламен Тончев.

Колко нагъл трябва да е човек, който по негови думи не е чувал за един от най-големите контрабандисти у нас, за да преписва позорищата си на един от най-успешните директори, които някога са били начело на нашето котраразузнаване? Колко?

Или, ако обобщим – шефката на митниците не е чувала за Паскал, а за всичко ѝ е виновен Пламен Тончев! Така ли? А вие извънземни виждате ли?

Източник: mediamall.info

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.