Нежният Джино се прави на мъж, а обича мъжки ласки в леглото! Брадърът вече почти не го вдига на жена

Риалити героят е и на двата бряга, но все повече започва да му харесва „обратния“

https://crimesbg.com/lichnosti/nezhniyat-dzhino-se-pravi-na-mazh-a-obicha-mazhki-laski-v-legloto-bradarat-veche-pochti-ne-go-vdiga-na-zhena/110553 Crimesbg.com
Нежният Джино се прави на мъж, а обича мъжки ласки в леглото! Брадърът вече почти не го вдига на жена

Риалити героят е и на двата бряга, но все повече започва да му харесва „обратния“

Стана ясно защо Джино винаги е имал проблеми с жените. Причината е много проста, той не само прилича на жена, но е и наполовина такава.

Шампионът на „Биг Брадър“ беше осмиван неведнъж за голямата си суета в Къщата. Той отделяше повече време на външния си вид, отколкото най-поддържаните жени, което не е нормално. По тялото му няма грам косъм, постоянно е напарфюмиран, като понякога дори с женски парфюм. Истински метросексуален мъж, но и нещо повече.

Прави впечатление, че физиката на Джино Бианкалана е много нежна и няма нищо общо с тази на един мъж. По тялото му няма грам мускул и затова неслучайно не може да вдигне един куфар. В шоуто постоянно си буташе багажа, вместо да го носи като истински мъж.

Още преди да се загаджи с Джена Джино е имал вземане-даване с мъже. Това била една от причините певицата да му бие шута. Дори се носят легенди, че го е спипала разкрачен с мъж в леглото.

Джино, за когото се носят слухове отдавна, че има ромски корени, не просто обичал да прави секс с мъже, но и му харесвало да изпълнява пасивната роля в тези сексуални игри. Партньорите му често използвали възможността даже да му сложат грим и женски дрехи, а той не възразявал.

Бианкалана криел от всички, дори от семейството си, тази своя слабост към своя пол. Нито майка му, нито жената до него знаели какво всъщност представлява Джино.

Припомняме, че неотдавна брадърът стана баща за първи път. Очевидно преди около година за последен път е успял да го вдигне на жена, защото оттогава постоянно е забелязван в мъжка компания.

Всъщност Джино се определял като човек от типа b-connect. Това са хора, които не могат да изберат точния си пол. От една страна виждал какво има между краката, но от друга му харесвало да заема женската страна във взаимоотношенията с истинските мъжкари.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.